ECU reparatie & ECU klonen

VagSpecials is de ECU specialist van Nederland

Of whatsapp naar +31 612047381

ECU laten repareren

Het is mogelijk dat uw ecu is beschadigd door hem aan te sluiten op verkeerde apparatuur. Zo komt vaak voor dat ECU kapot gaan na het onvakkundig chiptunen van uw auto.

Aangezien wij een uitgebreide kennis hebben over de werking van ECU’s kunnen wij bijna elke motor ECU rapareren met software. Zonder deze te vervangen.

Wij kunnen namelijk met speciale apparatuur de hele ECU herprogrameren. Dus zelfs als de ECU niet meer bereikbaar is over OBD kunnen wij uw ECU herstellen.

Mocht het echt niet mogelijk zijn om uw ECU te herstellen door de ECU software aan te passen. Kunnen wij u nogsteeds helpen door de ECU te vervangen met een refurbished ECU deze werkt net zo goed als een nieuwe van de dealer maar is vele malen goedkoper.

Door middel van ECU klonen zorgen we ervoor dat deze refurbished ecu goed op uw auto werkt.

ECU chiptuning
Bij het repareren ECU's kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van je ECU uitlezen en aanpassen. Door direct te verbinden met de EEPROM's

ECU reparatie door ECU klonen

Als de ECU niet meer te redden is en echt kapot is is de ECU klonen de enige reparatie die mogelijk is.

Hierbij klonen we de defecte ecu in zijn geheel naar een goed werkende ecu. Dit kan een nieuwe ECU zijn, maar meestal gebruiken we hiervoor een refurbished ECU. 

Wat kost ECU reparatie

De prijs voor ecu reparaties ligt bij Vagspecials tussen de 295 en 990 euro. Uiteraard hangt dit ervan af of de motormanagement computer (ecu)  moet worden vervangen of niet. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte op.

Alsnog is het laten repareren van je ecu bij Vagspecial vele malen goedkoper dan bij de dealer. Hier liggen de prijzen tussen de 1300 en 4000 euro.

reparatie ecu
Ecu klonen naar een refurbished Ecu is een voordelige vorm van reparatie

Veiligheid staat voorop:

Backup van oude staat ECU

Speciale voeding voor ECU

Gebruik van hoogste kwalitijd tools

Contact info:

Wij zijn ook te vinden op:

Diensten: